SHTRESA

CILESI

Montim i shpejtë dhe i lehtë

icon

Rezistent ndaj UV

icon

Rezistente ndaj gërvishtjeve

icon

Rezistent ndaj goditjes

icon

Cilesi E1

icon

Rezistent ndaj njollave

icon

Rezistent nga djegiet e cigares

icon

Miqesore ndaj mjedisit

icon

Pllakë mbështetëse, Pllakë fibër me densitet të lartë

icon

E pershtatshme per ngrohje ne dysheme

icon

Rezistent ndaj shenjave te mobiljeve

icon

Higjienike & E lehte per tu pastruar

icon

Merrni një shërbim profesional, na telefononi tani.

+355 684 036 142