Parket Laminat 08 mm – GRI CEVIZ AC3 V4(08*193*1295)

Struktura dinamike që vazhdon me transformimin dhe ndryshimin. Energjia e pakufizuar e reflektuar në hapësirat e banimit. Bukuria inspiron dizajneret… SUNEX

Specifika

Tipi produktit Sunex
Kodi PLD8AC3GRICE
Dimensionet 193 x 1295 mm, 197 x 1205 mm
Trashesia 8 mm
Dekori Dru-Arre
Pamja e jashtme Autentik
Locks L2C
Fuga Me Fuge
Klasa V4 (31mm)
Sipërfaqja (m²) 2,374 m², 2,499 m²

 

SKU: PLD8AC3GRICE Categories: ,