Parket Laminat 08 mm – V4 SAHARA MESE / AC3 (08*197*1205)

Struktura dinamike që vazhdon me transformimin dhe ndryshimin. Energjia e pakufizuar e reflektuar në hapësirat e banimit. Bukuria inspiron dizajneret… SUNEX

Specifika

Tipi produktit Sunex
Kodi PLD8AC3V4SAME
Dimensionet 197 x 1205 mm
Trashesia 8 mm
Dekori Dru-Lisi
Pamja e jashtme Autentik
Locks L2C
Fuga Me Fuge
Klasa V4 (31mm)
Sipërfaqja (m²) 2,374 m², 2,499 m²

 

SKU: PLD8AC3V4SAME Categories: ,